(Foto's: Kasteel Duivenvoorde).

Historische parkrijtuigdag op Kasteel Duivenvoorde

Vier antieke parkrijtuigen van kasteel Duivenvoorde, die in zeer slechte staat verkeerden, zijn gerestaureerd door Restauratiebedrijf Stolk in Balkbrug. Op zondag 19 augustus wordt de terugkeer van de rijtuigen naar het landgoed feestelijk gevierd met een dag vol dieren en demonstraties in het park.

Kasteelrondleidingen
Ter gelegenheid van de parkrijtuigdag worden er rondleidingen door het kasteel georganiseerd. Deze starten om 12.00 uur, 13.00 uur, 14.00 en 15.00 uur en duren ongeveer 60 minuten.

Praktische informatie
De parkrijtuigdag vindt plaats op zondag 19 augustus van 10.00 tot 16.00 uur op landgoed Duivenvoorde in Voorschoten. Tickets zijn te koop via de webshop van kasteeel Duivenvoorde of aan de ingang van het park. Honden zijn niet toegestaan.

Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×