(Foto: Emile van Aelst).

Leiderdorp maakt toekomstvaste gebiedsvisie voor Baanderij

Na de zomer begint de gemeente Leiderdorp met het opstellen van een toekomstvisie voor De Baanderij. Het maken van zo’n plan werd in het coalitieakkoord tussen CDA, LPL en VVD vastgelegd. Het bedrijventerrein wordt in de komende twintig jaar getransformeerd tot een plek waar ook gewoond zal worden. “Door de gunstige ligging heeft het gebied de potentie om een toplocatie te worden”, zo denkt de gemeente die de komende tijd met alle belanghebbenden om tafel wil.

Begin volgend jaar wil de gemeente met de wensen van alle betrokken partijen aan de slag. Er worden dan verschillende toekomstscenario’s uitgewerkt, waaruit dan één breed gedragen plan moet komen.

Advertentie

Economie Leiderdorp Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×