(Foto's: Chris de Waard).

Nog tot en met donderdag geen treinverkeer tussen Leiden en Alphen

Aan de hoeveelheid fietsen bij station Leiden Lammenschans zou je het niet zeggen, maar er rijden toch echt geen treinen tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. Het station is dicht en reizigers worden met bussen vervoerd. Tot en met donderdag werkt Prorail tussen Leiden en Alphen aan de Rijn aan het spoor. Er wordt een hogesneldheidswissel vervangen en ook enkele sporen worden vernieuwd.

Van 17 tot en met 19 augustus rijden er geen treinen tussen Leiden en Den Haag Centraal en Leiden en Den Haag HS. Er rijden snel- en stopbussen op dit traject en ook kunnen reizigers op langere trajecten omreizen.

Advertentie

Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×