Nog tot en met donderdag geen treinverkeer tussen Leiden en Alphen

Aan de hoeveelheid fietsen bij station Leiden Lammenschans zou je het niet zeggen, maar er rijden toch echt geen treinen tussen Leiden en Alphen aan den Rijn. Het station is dicht en reizigers worden met bussen vervoerd. Tot en met donderdag werkt Prorail tussen Leiden en Alphen aan de Rijn aan het spoor. Er wordt een hogesneldheidswissel vervangen en ook enkele sporen worden vernieuwd.

Deze diashow vereist JavaScript.

Van 17 tot en met 19 augustus rijden er geen treinen tussen Leiden en Den Haag Centraal en Leiden en Den Haag HS. Er rijden snel- en stopbussen op dit traject en ook kunnen reizigers op langere trajecten omreizen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 107.5 FM. Volgt met name de gemeentepolitiek in Leiden en de regio.

Je bent nu offline