DJ Flor toert vandaag door EL CID-programma

De deelnemers van de EL CID-week kunnen vandaag kennismaken met de Leidse DJ Flor. Het 15-jarige DJ -talent vaart vandaag mee met een indrukwekkende boot van CHDR, die op zoek gaat naar nieuwe proefpersonen voor geneesmiddelenonderzoek.

Florent Labrujère is al sinds zijn elfde actief als DJ en heeft meerdere talentenwedstrijden gewonnen. Op Leidse evenementen is hij inmiddels een bekend gezicht. Het immense bouwwerk waar CHDR en DJ Flor vandaag mee varen staat op een boot van de Leidse Rederij.

 

Schema:

12.00-12.30 uur Quintus (Boommarkt)
12.45 – 13.15 uur Asopos de Vliet (Arsenaalplein)
14.00 – 14.30 uur Springkussenfestival en watersportmarkt (Huigpark)
14.30 – 15.30 uur centrum van Leiden
15.00 – 15.30 uur Minerva (Breestraat)
16.00 – 16.30 uur Augustinus (Rapenburg)

Het EL CID programma begon vandaag met een ontbijt bij Museum Volkenkunde en een studieblok. Vanmiddag vindt van 14.00 tot 18.00 uur het Springkussenfestival en de watersportmarkt plaats in het Huigpark en vanavond kunnen de aankomende studenten kennis maken met de kleine verenigingen.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Reanne van Kleef

Hoofdredacteur sport, politiek verslaggever, algemeen redacteur, presentator nieuws071 en sport071.

Je bent nu offline