(Foto: Politie Leiden).

Tientallen haalpennen gestolen van nieuwe steiger bij Rijn-Schiekanaal

De politie in Leiden meldt een vreemde diefstal. Tussen 25 juli en 14 augustus zijn alle nieuwe ‘haalpennen’ ontvreemd die onderdeel uitmaakten van de nieuwe steigers langs het Rijn-Schiekanaal. Er zijn in totaal 32 pennen weggenomen, waarmee schippers via een haak hun vaartuig naar de wal kunnen trekken om aan te leggen.

Het weghalen van de pennen heeft volgens de politie niet op één moment plaatsgevonden. “Wellicht heeft u iets verdachts gezien in deze periode of worden deze pennen aan u aangeboden. Mocht u meer informatie hebben dan kunt u contact opnemen met 0900-8844 onder vermelding van het proces-nummer 2018221131”, zo melden agenten via Facebook.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×