(Foto: Chris de Waard).

Voorarrest verdachte dood Nataschja Scheeres uit Epe met drie maanden verlengd

De 44-jarige Leidenaar die ervan wordt verdacht zijn eveneens 44-jarige vriendin Nataschja Scheeres uit Epe om het leven te hebben gebracht, blijft nog drie maanden in voorarrest. Dat heeft de rechtbank in Den Haag besloten. De man is de ex-vriend van het slachtoffer. Hij werd eind juli aangehouden nadat het stoffelijk overschot van de vrouw werd gevonden in een sloot naast zijn woning, een zogenaamde aso-container, achter de ‘Groote Vink’ bij de Stevenshof.

De politie vond het lichaam op aanwijzing van een vriend van de verdachte. Deze 50-jarige Leidenaar. wordt ervan verdacht te hebben geholpen om het lichaam van de vrouw te verbergen. Hij moet zich voor dat feit later voor de rechter verantwoorden, maar is sinds afgelopen maandag wel weer op vrije voeten.

De 44-jarige partner van Scheeres wordt verdacht van doodslag. Volgens justitie heeft hij bekend. Zijn advocaat, Rogier Kamphuis, bestrijdt bij Omroep West dat zijn cliënt een bekennende verklaring heeft afgelegd en noemt de berichtgeving van het Openbaar Ministerie ‘heel kort door de bocht’.

112 Sleutelstad Leiden Moord Stevenshofdreef


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×