(Foto's: Emile van Aelst, Reanne van Kleef en Chris de Waard).

Slotdag EL CID 2018 in beeld: Champagnebrunch, mini Leidens Ontzet en Grill & Chill

De afgelopen week hebben bijna 3600 nieuwe studenten kennis gemaakt met Leiden, hun studiegenoten en studieomgeving. De slotdag begon vrijdag met de Champagnebrunch op het Pieterskerkplein en op de Hooglandse Kerkgracht. In de middag konden de studenten kennismaken met Leidens Ontzet en de Leidse bioscopen. Daarna keerden ze terug naar het Pieterskerkplein en de Hooglandse Kerkgracht voor een barbecue en ’s avonds werd er nog eenmaal gefeest in In Casa.

Ontzettend Leidsch was dit jaar een van de nieuwe onderdelen van de introductieweek. Samen met de 3 October Vereeniging werd een programma neergezet om Leidens Ontzet bij de nieuwe Leidenaren te introduceren. In het Van Der Werfpark werden een heus studentenkoraal en 3 oktober flitscolleges gehouden. Het was duidelijk dat de nieuwe studenten nog niet helemaal wisten wat ze met burgemeester Van der Werf aanmoesten die plotseling ten tonele verscheen, maar de kermisattractie Kamelenrace en onderdelen als een cursus Leids werden druk bezocht.

Kijk hier voor een video van het Studentenkoraal en hier voor een sfeerverslag van Leidse Glibber Emile van Aelst.

Champagnebrunch

Ontzettend Leidsch

Grill & Chill

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×