Politie op zoek naar woninginbrekers Morsweg

In de nacht van zaterdag op zondag hebben twee nog onbekende mannen geprobeerd in te breken bij een woning aan de Morsweg ter hoogte van roeivereniging NJORD. De bewoners heeft de daders overlopen waardoor er uiteindelijk niets is ontvreemd. De politie is op zoek naar getuigen van de inbraakpoging die rond 4.45 uur plaatsvond.

Signalementen

Dader 1 was een lichtgetinte man met een smal postuur. Tussen de 1.75 meter en 1.80 meter lang en tussen de 15 en 25 jaar oud. Hij droeg donkere kleding en had een capuchon op. Verder droeg de man oranje schoonmaakhandschoenen en had een zwarte rugtas bij zich. Dader 2 heeft een vergelijkbaar uiterlijk, alleen heeft deze man krulletjes. De inbrekers zijn in een klein model grijze auto weggereden in de richting van de Vondellaan.

Getuigen kunnen bellen met 0900-8844 onder vermelding van kenmerk 2018224923.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×