(Foto: Chris de Waard).

We Are Leiden zoekt schippers voor Kick-off 2018

We Are Leiden is op zoek naar schippers voor Kick-off op zondag 26 augustus. De stichting die vanaf 2017 diverse projecten in Leiden organiseert, zoekt mensen die het leuk vinden om nieuwkomers en locals door de Leidse grachten te varen. Ook is het platform op zoek naar vrijwilligers die willen helpen met onder andere de lunch en op- en afbouwen.

Deze maand organiseert We Are Leiden de tweede editie van Kick-off. Tijdens het evenement geven 150 Leidenaren een persoonlijke rondleiding door Leiden aan 150 nieuwkomers van de stad. De organisatie hoopt daarmee dat de nieuwkomers niet alleen de Leidse binnenstad krijgen te zien, maar ook de minder toeristische plekken. We Are Leiden wil op deze manier mensen met elkaar te verbinden.

Vorig jaar organiseerde We Are Leiden de rondleidingen voor het eerst. Tijdens deze editie gingen de deelnemers onder meer langs Leidse musea, een bierproeverij en de Hortus Botanicus.

Stichting Stadsprogrammering organiseert vanaf 2017 diverse projecten waarbij bijzondere ontmoetingen centraal staan, onder de naam We Are Leiden. Vorig kalenderjaar werd de stichting vanuit het cultuurfonds Leiden opgericht en in het najaar van 2017 ging het volledig verder onder de naam We Are Leiden.

Het evenement zit voor zowel de locals als de nieuwkomers al vol. Opgeven als vrijwilliger als schipper of bij de op- en afbouw van Kick-off kan via info@weareleiden.com. Het evenement op zondag 26 augustus duurt van 13.00 uur tot 20.00 uur.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×