(Foto: Emile van Aelst).

Jeugdtheaterhuis Leiden geeft gratis toneel- en musicallessen

Bij Jeugdtheaterhuis Leiden kunnen kinderen ook dit jaar weer gratis kennis maken toneel- en musicallessen. Onder leiding van professionele docenten worden voor de 25e keer de spannendste verhalen bedacht.

Jeugdtheaterhuis Leiden is bedoeld voor enthousiaste kinderen die houden van dansen, zingen en toneelspelen. Tijdens de lessen worden er nieuwe vrienden gemaakt en krijgen kinderen extra zelfvertrouwen. Als afsluiting van de lessen wordt er tijdens het Jeugdtheaterhuis Weekend een echte voorstelling gemaakt.

Kinderen en jongeren kunnen gratis deelnemen aan de Open Lessen in Leiden. Deze lessen vinden plaats op woensdag 12 en zaterdag 15 september inde Stadsgehoorzaal. Aanmelden kan via de site, maar het is nog tot een kwartier voor de les mogelijk om in te schrijven.

Advertentie

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×