(Foto's/video: Chris de Waard).

Bouwdorp Voorschoten voor de zevende keer van start

Voor het zevende jaar op rij worden de komende dagen op het terrein van de IJsclub Voorschoten hutten gebouwd. De stichting Gewoon Buitenspelen heeft ‘strand’ als thema gekozen voor Bouwdorp Voorschoten 2018. Geen zand op het grasveld van de ijsclub, wel tientallen fleurige parasols, één per groepje.

Opening Bouwdorp Voorschoten 2018. (Video: Chris de Waard / Reanne van Kleef).

Chris de Waard ging vanmorgen naar de opening van Bouwdorp Voorschoten. Die werd verricht door een van de sponsoren, Henk Schutte van THS B.V. Verder een gesprek met voorzitter Kirsten Beljaars en een rondje over het veld.

De 284 deelnemertjes zijn opgedeeld in ongeveer dertig groepjes. Per groep wordt een hut gebouwd en donderdag maakt een driekoppige jury bekend welke groep de beste, mooiste en origineelste hut heeft gebouwd.

Start #bouwdorpvoorschoten op het terrein van de #ijsclubvoorschoten

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

Advertentie

Maatschappij bouwdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×