Bioscopen Leiden komt met horrorfestival

16

In de aanloop naar Halloween komt Bioscopen Leiden met een nieuw thematisch filmfestival. Op vrijdag 28 september vindt in bioscoop Lido ‘The Nightmare Before Halloween’ plaats. Liefhebbers van enge films kunnen van 15.30 uur tot diep in de nacht in het Lido terecht.

Het programma begint met Tim Burton’s THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS, geschikt voor de hele familie, en duikt daarna al snel in de écht enge horrorfilms. Op het programma is ruimte voor klassiekers als DAWN OF THE DEAD, recente horrorhits die niet in de Nederlandse bioscoop verschenen zijn (THE WITCH, HOUNDS OF LOVE) en een exclusieve voorpremière van MANDY, een psychedelische horrorfilm met Nicolas Cage.

Naast de hoofdprogrammering is op het festival ook ruimte voor korte horror-voorfilms en zullen enkele speciale gasten acte de présence geven. Meer informatie hierover wordt binnenkort bekendgemaakt.

Tickets voor The Nightmare Before Halloween zijn nu verkrijgbaar via de website van Bioscopen Leiden.

Het volledige programma:
15:30u – THE NIGHTMARE BEFORE CHRISTMAS (Selick, 1993)
19:00u – HOUNDS OF LOVE (Young, 2016)
21:15u – MANDY (Cosmatos, 2018)
21:30u – THE NUN (Hardy, 2018)
23:30u – THE CONJURING (Wan, 2013)
23:45u – THE WITCH (Eggers, 2015)
02:00u – DAWN OF THE DEAD (Snyder, 2004)
02:00u – EVIL DEAD (Alvarez, 2013)

Delen

16 reacties

    • Wilma Krol

      hou wel van tim burton and nightmare before christmas is geen horror,meer gezins film, gewoon leuk. echte horror houd ik niet zo van. sfeertje van tim burton films vind ik heerlijk. dus niet voor mij deze films

Je bent nu offline