Waterpolocoach Koen P. voor rechtbank wegens verkrachting minderjarigen

Koen P, de Leidse waterpolocoach die in juni werd aangehouden na enkele aangiftes wegens ontucht, wordt ervan verdacht een 17-jarige speelster die hij onder zijn hoede had te hebben verkracht. Daarbij zou hij geweld hebben gebruikt. Dat blijkt uit de dagvaarding die tegen hem is uitgebracht. Over een week staat P. voor het eerst voor de rechter.

Koen P. zou zich vorig jaar aan het meisje hebben vergrepen tijdens een trainingskamp in Servië. De coach was daar met de waterpoloërs van het Regionaal Trainings Centrum (RTC) . Het misbruik ging in Nederland door tot aan de arrestatie van P die zich volgens de dagvaarding ook schuldig heeft gemaakt aan ontucht met een meisje van 15.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden Sport Misbruik waterpolocoach Koen P.


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×