Donderdagochtend bracht wethouder Ruud Bouter (PZ, verkeer) een bezoek aan basisschool het Avontuur om samen met de kinderen extra aandacht voor verkeersveiligheid te vragen. (Foto: Gemeente Zoeterwoude).

Wethouder Verkeer bezoekt basisschool het Avontuur voor “De scholen zijn weer begonnen”

Net zoals in veel andere gemeenten is deze week ook in Zoeterwoude aandacht besteed aan de campagne ‘De Scholen zijn weer begonnen’. Omdat er met name in de eerste drie maanden na de vakantie meer ongelukken gebeuren met jeugdige fietsertjes, besteden de gemeente Zoeterwoude, de regio Holland Rijnland en Veilig Verkeer Nederland samen met politie en scholen na de vakantieperiode al jaren extra aandacht aan de verkeersveiligheid.

Advertentie

Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×