(Foto's: J.P. Kranenburg).

DC Dance in Leiderdorp feestelijk en dansend geopend

DC Dance opende zaterdagmiddag op de Rietschans in Leiderdorp de deuren. Wethouder Jeff Gardeniers en LPL-fractievoorzitter Hugo Langenberg waren aanwezig toen de dans- en theaterschool met heel veel dans officieel in gebruik genomen werd.

DC Dance opende in 2011 haar deuren in Katwijk, enkele jaren later volgde een vestiging in Valkenburg en na jaren in Leiden-Noord te hebben vertoefd, is de dans- en theaterschool nu naar een gloednieuwe locatie aan de Rietschans in Leiderdorp verhuisd. In minder dan vier weken werd het pand volledig verbouwd. De kantine met grote bar, gezellige zitjes, kleedkamers en drie complete studio’s; in totaal 700 m2 dans-, acteer- en zangplezier. De DC-docenten laten je kennismaken met dans en theater op een ongedwongen, informele en open manier, met een scherp oog voor talent.

Opening door wethouder Gardeniers
Afgelopen weekend werd DC Dance feestelijk geopend. Iedereen die wilde, kon zaterdag en zondag van ’s morgens tot ’s avonds meedoen met gratis lessen en workshops. Jeff Gardeniers, wethouder van kunst & cultuur bij de gemeente Leiderdorp kwam samen met LPL-fractievoorzitter Hugo Langenberg kijken naar de verrichtingen van de vooropleidingsklassen. De drie groepen wijdden de drie studio’s officieel in en gaven een stevig visitekaartje af met opzwepende choreografieën en loepzuivere zang. Oprichter Dion Hoppenbrouwer: “DC Dance is geboren uit passie voor het dans- en theatervak. Ik hoop dat ook deze vestiging in Leiderdorp als een tweede thuis gaat voelen voor de leden, waar ze het beste uit zichzelf kunnen halen!”

De hele maand september kun je de open lessen bezoeken. Kijk voor meer informatie, openingstijden en het lesrooster op www.dc-dance.nl

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×