Oprichter van Leidsch bier JW Fukkink was eerder al te gast bij Sleutelstad FM.(Archieffoto: Chris de Waard).

Oprichter Leidsch Bier te gast in College Tour Merenwijk

Het nieuwe seizoen van College Tour Merenwijk start aanstaande zondag. Op 9 september zijn de oprichter van Leidsch bier JW Fukkink en Kunstenares Fleur van den Berg te gast.

Funnink vertelt over de oprichting van Leidsch bier en de ontwikkeling daarvan. Fleur van den Berg vertelt over haar werk als kunstenares en over de Wanderen-app die ze ontwikkeld heeft. Deze app geeft informatie over de Merenwijk als je er doorheen loopt.

Dit seizoen  vindt College Tour Merenwijk  elke tweede zondag van de maand plaats in de bibliotheek Merenwijk. De College Tour begint aanstaande zondag om 15.00 uur in BplusC bibliotheek Merenwijk aan de Rosmolen 4. De inloop is vanaf 14.45 uur en de entree is gratis maar een kleine vrijwillige bijdrage word volgens de organisatie zeer op prijs gesteld.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×