(Foto's: Emile van Aelst)

Enorme drukte bij het hondenzwemmen in zwembad Haasbroek

Of het door het mooie weer kwam of omdat iedereen nu weet dat de laatste dag van het zwemseizoen de honden mogen komen zwemmen is niet duidelijk. Wel duidelijk is dat deze vierde editie van het hondenzwemmen in zwembad Haasbroek in Zoeterwoude veel drukker werd bezocht dan de voorgaande keren.

Tientallen honden en hun baasjes kwamen naar het zwembad om samen te gaan zwemmen. Het zwembad lag vol met hondenspeelgoed en de vrolijke viervoeters doken van alle kanten het water in. Voordeel met water in het zwembad is dat je je hond weer schoon meeneemt, dat is na een bezoekje aan een bos of weiland wel anders. Dan zitten ze vaak onder de bagger of kroos.

Wie zijn hond eens wil laten wassen kan zondag 30 september terecht bij Swetterhage in Zoeterwoude. Om geld in te zamelen voor het nieuw te bouwen Hundertwassergebouw op het terrein gaan personeel en cliënten honden wassen.Tussen 11.00 en 14.00 uur kan iedereen voor het goede doel zijn hond laten wassen in het park van Swetterhage.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×