(foto: Charissa Oudendorp)

Open huis Badmintonvereniging Drive in Vijf Meihal

Wie deze lange warme zomer op de camping en in de straat de smaak te pakken heeft gekregen van een potje badminton kan maandag 17 september de overstap maken naar een echte club. Badmintonvereniging Drive organiseert dan een open avond in de Vijf Mei hal van 20.00 tot 22.00 uur.

Charissa Oudendorp en Haiko van der Voort van de Leidse badmintonclub vertelden in de uitzending van Sport071 dat badminton een snelle, uitdagende en vooral gezellige sport is voor jong en oud. Om 20.00 uur wordt er een korte training gegeven met de basisvaardigheden en verder zijn er velden beschikbaar om zelf tegen een shuttle te slaan en een kijkje te nemen bij de meer ervaren spelers. Zorg dat je sportschoenen bij je hebt en gemakkelijk zittende kleding, de vereniging zorgt voor rackets en shuttles.

Charissa Oudendorp en Haiko van der Voort in gesprek met Gerry van Bakel.

Vanaf maandag 24 september start er een beginnerscursus van vier trainingen en volgens Charissa en Haiko kun je het principe van het spelletje aardig onder de knie krijgen, daarna is het gewoon een kwestie van veel doen. BV Drive biedt drie trainingsavonden per week en doet ook meer aan de badmintoncompetitie. Naast alle sportieve faciliteiten is het ook een hele gezellige en informale vereniging zeggen Charissa en Haiko.

Kijk voor meer informatie op de website van BV Drive en de facebookpagina of stuur een email naar info@bvdrive.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×