(Foto's: Emile van Aelst)

Potpourri bracht verschillende culturen uit Leiden samen op Cultuurplein de Lammermarkt

Bijna 500 bezoekers bezochten zondagmiddag Potpourri op het Cultuurplein.Op het plein stonden een vijftiental kraampjes met traditionele gerechten uit diverse landen zoals onder andere Eritrea, Syrië, Surinaams, Turks en natuurlijk ook onze eigen poffertjes en haring ontbraken niet. Het publiek kon gratis van alle hapjes proeven en aan lange tafels met elkaar in gesprek gaan.

Voor de kinderen was er ook van alles te doen met diverse kraampjes waar geknutseld kon worden. Contactclowns brachten jong en oud aan het lachen.De organisatie van het Cultuurplein was tevreden met de opkomst en reacties van het publiek en vindt Potpourri zeker voor herhaling vatbaar.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×