(Foto: Chris de Waard).

Politie zoekt getuigen ramkraak Vijf Meiplein

De politie in Leiden is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over een ramkraak op het Vijf Meiplein, In de nacht van maandag op dinsdag werd de pui van Bas de Wit mode geramd door een waarschijnlijk groene auto. De ramkrakers namen een aantal peperdure jassen mee.

Agenten die na de melding bij de winkel aankwamen, troffen een enorme ravage aan. De winkelpui was geramd, waarbij de deur was ontzet en ook de ruit eruit lag. In de winkel lag kleding op de grond en bleek één stellage te zijn leeggehaald. De inmiddels gearriveerde eigenaar constateerde dat de daders er met een rek met jassen ter waarde van 700 euro per stuk vandoor waren gegaan. Het gaat om negentien jassen van het merk Peuterey.

De recherche onderzoekt de zaak en komt graag in contact met mensen die informatie hebben over de ramkraak. Daarbij is mogelijk gebruik gemaakt van een oud model groene auto. Getuigen hebben zo’n auto weg zien rijden. Ook wil de recherche weten of iemand meer weet over de partij weggenomen jassen. De recherche in Leiden is bereikbaar via nummer 0900-8844. Anoniem informatie delen kan via M op 0800-7000.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×