(Foto: Marja van Tilburg).

Blauwe Brigade hijst voormalig speler en coach in ZZ Leiden supporterstrui

Zorg en Zekerheid Leiden Basketball speelde gisteravond de eerste thuiswedstrijd van het seizoen. In de Vijf Meihal werd de oefenwedstrijd tegen Kangoeroes Basket Mechelen nipt verloren, het werd 89-91. Bij de gasten zijn voormalig ZZ leiden coach Paul Vervaeck en speler Carrington Love actief. Zij werden na afloop van de wedstrijd door supportersvereniging De Blauwe Brigade bedankt voor hun tijd in Leiden en in blauwe ZZ Leiden supporterstruien gehesen.

Komende zaterdag speelt Zorg en Zekerheid Leiden opnieuw een oefenwedstrijd in de Vijf Meihal. Tegenstander is dan Feyenoord Basketball Rotterdam, waar Richard den Os dit seizoen de hoofdcoach is, geassisteerd door René Mulder. Dit duel begin om 19.00 uur.

Advertentie

Leiden Sport


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×