(Foto's: Emile van Aelst)

Tim den Besten signeerde zijn 'Six minutes story' op het Leidse station

Millennials lezen, behalve op hun mobiel of laptop, steeds minder. Onderzoek heeft uitgewezen dat 6 minuten lezen, je stressniveau met 68% kan verminderen. Daarom heeft Zorg en Zekerheid vorig jaar door een aantal schrijvers korte verhalen laten schrijven die in 6 minuten kunnen worden uitgelezen. Circa 1,2 miljoen mensen lazen de boekjes vorig jaar, daarom heeft Zorg en Zekerheid dit jaar Herman Koch, Thomas Olde Heuvelt, Marieke Lucas Rijneveld, Elfie Tromp, Mano Bouzamour, Anna Drijver, Niña Weijers en Tim den Besten gevraagd een nieuwe serie boekjes te schrijven. Woensdagmiddag werd in de hal van het Leidse station het eerste deel van de nieuwe serie gepresenteerd en gesigneerd door schrijver Tim den Besten.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×