Dit spandoek aan het begin van het dorp moet voor zoveel mogelijk deelnemers zorgen.

30 september Groene Hard- en Wandelloop Zoeterwoude

Voor de 11e keer organiseert de IJsclub Zoeterwoude op de laatste zondag van september (30 september) de Groene Hard- en Wandelloop in Zoeterwoude.

Naast de kinderloop van 1,4 km kunnen hardlopers zich inschrijven voor de 6,5 of 11 km. De afstanden zijn niet precies, “ieder jaar wordt er een mooie route uitgezet, daardoor kan de lengte van bovengenoemde afstanden iets afwijken” zo verklaart de IJsclub op haar website.

Wandelaars kunnen kiezen uit de afstanden: 7,5 – 10 – 15 en 20 kilometer. Evenals vorig jaar kunnen zij er voor kiezen om een wandelarrangement (‘Het Zoeterwouds Ommetje’) bij hun wandeltocht te boeken. In het arrangement zit koffie, gebak en een lunch bij aankomst.

Inschrijven voor de hard- of wandelloop kan op zondag 30 september vanaf 8:00 uur. De kinderloop start om 10:30 uur de 6,5 en 11 km lopers om 11:00 uur. Wandelaars dienen tussen 8:00 en 11:00 uur te starten.

Wandelaars die ‘Het Zoeterwoude Ommetje’ willen boeken, dienen dit voor 27 september te reserveren via groenehardloop@ijsclubzoeterwoude.nl.

Sport Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×