Jochem Myjer verkoopt 50.000 kaartjes voor Carré binnen paar uur

Alle 50.000(!) kaartjes voor de serie van 36 voorstellingen die de Leidse komiek Jochem Myjer vanaf januari geeft in Carré zijn uitverkocht. Dat meldt Myjer op zijn Facebook-pagina. “Bizar en onwerkelijk,” noemt de cabaretier het zelf in een videoboodschap. “En onwijs klote voor de mensen die geen kaartjes hebben.”

De kaartverkoop ging zaterdagmorgen om 10.00 uur van start. Enkele uren later was er geen kaartje meer te krijgen voor de voorstelling ‘Adem in, adem uit’. Jochem gaat nu met Carré in conclaaf om te kijken of er nog meer voorstellingen geprogrammeerd kunnen worden. Ook optredens in andere zalen sluit hij niet uit.

Inmiddels worden kaartjes voor de voorstellingen te koop aangeboden voor bedragen van rond de 80 euro. Myjer waarschuwt dat de kaarten niet overdraagbaar zijn. Kopers kunnen er dus niet mee naar binnen.

Cultuur Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×