(Foto: Chris de Waard).

Groot onderhoud parkeergarage Haarlemmerstraat

Vandaag is begonnen met het uitvoeren van groot onderhoud aan parkeergarage Haarlemmerstraat boven de Albert Heijn supermarkt. Het beton in de garage is toe aan een onderhoudsbeurt. Ook wordt gewerkt aan de dakranden van de garage. De werkzaamheden gaan gepaard met veel geluidshinder. De gemeente laat weten dat de werkzaamheden geen relatie hebben met het onderzoek naar een mogelijke extra verdieping bovenop de garage.

Garage blijft open
Vanwege de veiligheid worden verdiepingen afgesloten waaraan gewerkt wordt. Uit onderzoek van de gemeente blijkt dat de parkeergarage voldoende capaciteit heeft om automobilisten ook tijdens de onderhoudswerkzaamheden een parkeerplek te bieden. 

In het weekend en op 2, 3 en 4 oktober wordt er niet gewerkt en zijn alle verdiepingen beschikbaar. Naar verwachting worden de werkzaamheden half november afgerond.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×