De oude kluisruimte van ABN-AMRO wordt ingericht als escaperoom. (Foto: Chris de Waard).

Popup escaperoom opent in kelder voormalig bankgebouw

Leiden is binnenkort een escaperoom rijker. Vanaf 13 oktober kunnen liefhebbers de nieuwe escaperoom in de Red Carpet Lounge beleven. In de kelder van het voormalige bankgebouw van ABN AMRO aan de Stationsweg, wordt in opdracht van Bioscopen Leiden de tijdelijke Red Carpet Escape gerealiseerd.

Popup Escape, een jonge Delftse organisatie die eerder ook de grootste escaperoom van Nederland oprichtte, heeft zich op dit project gestort. “Deelnemers zullen het gevoel krijgen dat ze zelf in een film zijn beland”, aldus organisator Kevin Oost. Bij het ontwerpen en realiseren van de escaperoom is veel aandacht besteed aan het cinematische karakter. In de escaperoom kunnen bezoekers een poging wagen om een bank te overvallen.

De escaperoom kan zowel door grote als kleine groepen beleefd worden. Het minimale aantal deelnemers is vier, het maximale aantal is twintig. Boeken kan vanaf 25 september.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×