(Foto's: Emile van Aelst).

28e Haring & Corenwyn Gala in Pieterskerk met modeshow en Hermes House Band

Voor alweer de 28e keer werd vrijdagavond in de Pieterskerk het Haring & Corenwyn Gala gehouden. Ooit door Menno Smitsloo bedacht om Leiden en het bedrijfsleven nationaal en regelmatig ook internationaal op de kaart te zetten. Enkele jaren geleden namen de 3 October Vereeniging en de gemeente Leiden de organisatie over.

In de prachtig ingerichte Pieterskerk was de grote modeshow weer één van de hoogtepunten. De show bestond dit jaar uit twee delen. Een hommage aan Frank Govers met topstukken uit zijn volledige collectie en nieuwe werken van de jonge ontwerpster Merel van Glabbeek.

Na de modeshow konden en gingen de voetjes van de vloer tijdens het swingende optreden van de Hermes house Band.

Cultuur Leiden 3 Oktober 2018


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×