(Foto's:Emile van Aelst)

3 October Pleintaptoe op het terrein van Korfbalvereniging Trigon met DVS, Tamarco, FBL en K&G druk bezocht

De Pleintaptoe was ook dit jaar weer een groot succes. De ruim 1.500 bezoekers genoten, ondanks de kou, van een bijna 3 uur durende show door top orkesten uit Leiden en de regio. Het voorprogramma was in handen van de podiumband KG3 onder leiding van René Lecki.

Na het voorprogramma kwamen alle 3 de orkesten van K&G het veld op om door de Franciscus Band Leiden  gehuldigd te worden. Op 1 oktober bestaat K&G precies 90 jaar vandaar dat FBL een speciale huldiging wel gepast vond. Daarnaast springt K&G regelmatig bij als FBL een orkestlid te kort komt en geven zij trainingen en meer ondersteuning aan FBL. Als dank kregen de 3 korpsen een bloemetje en bracht FBL een aubade aan het jarige korps.

Na de huldiging begon een indrukwekkende avondvullende show met de junioren en senioren van DVS uit Katwijk, Tamarco en uiteraard Drum en Marchingband K&G en Jong K&G. In de pauze was er een verrassingsoptreden van de Rudimental Drummers die het afgelopen jaar hoge ogen gooiden bij diverse nationale en internationale wedstrijden.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×