(Foto's: Emile van Aelst)

Ruth Jacott liet onuitwisbare indruk achter in Swetterhage tijdens 3 October on Tour

Enkele dagen voor het Feest der Feesten in Leiden losbarst gaat de 3 October Vereeniging altijd op bezoek bij een aantal instellingen voor mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. De Tour eindigde dit jaar bij Swetterhage in Zoeterwoude. Hier traden de Party Band en zanger Dave op, maar de grote klapper was natuurlijk Ruth Jacott.

Het begint voor Ruth op een thuiswedstrijd te lijken, begin dit jaar  gaf zij ook al een optreden in Swetterhage dat toen werd aangeboden door Tom en Clarita Holswilder van Koetshuis de Burcht. Door het succes van dit optreden mocht zij nu terugkomen en pakte opnieuw met haar spontane en open optreden de zaal direct weer in. Na afloop hoopte Ruth dat ze volgend jaar weer terug  mag komen. Aan het personeel en het publiek zal het niet liggen die zien haar graag weer terug.

Leiden Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×