(Foto's: Emile van Aelst)

3 October Live in Concert mag van het publiek een blijvertje worden

Voor het tweede jaar werd zondagavond het concert 3 October Live in Concert gegeven. Honderden leden van de 3 October Vereeniging, het concert is uitsluitend voor leden, kregen een mooi en afwisselend concert voorgeschoteld door Sempre Cresendo. Het orkest stond onder leiding van Guido Marchena die speciaal voor deze gelegenheid een mooi wit kostuum met daarop de Leidse Sleutels in rood had aangetrokken.

Na de pauze waren er twee verrassende gastoptredens. Musical zangeres Gerlinde Vliegenthart zong Habanera uit de opera Carmen en het nummer Let it go uit de musical Frozen. Mart Hoogkamer liet horen dat hij zich ook op het klassieke podium kan waarmaken. Wat betreft het publiek mag Live in Concert een blijvertje worden.

Nieuws


Sleutelstad Media
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×