(Foto's: Emile van Aelst)

Pre Oktober Party met de Rijnsons bij Theehuis de Leidse Hout een niet meer weg te denken evenement

Ondanks dat het niet onder de officiële 3 October evenementen valt is de Pre Oktober Party een niet meer weg te denken evenement op de zondagmiddag voor 3 oktober. Ook dit jaar kwamen weer honderden Leidenaren op dit feest af. Van begin af aan zat de stemming er goed in en het duurde niet lang voordat er polonaise gelopen en gedanst werd. Behalve steeds meer publiek weten ook steeds meer plaatselijke artiesten dit feest te vinden. Er waren dan ook nu weer spontane optredens van bijvoorbeeld: John Zoet, Firminio Mandas en Mart Hoogkamer. Iedereen was het er over eens de Pre Oktober Party is de gelegenheid om de spieren los te maken en de kelen te smeren voor het Feest der Feesten begint.

 

Advertentie

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×