(Foto's:Emile van Aelst)

Senioren genoten van de 3 October Seniorenvoorstelling met Duo Jubeldaris en de Koos Mark Big Band

Zondagmiddag genoten honderden Leidse senioren van de traditionele Seniorenvoorstelling in de Stadsgehoorzaal. Een middag met gezellige meezingers en mooie evergreens gespeeld door de Koos Mark Big Band. Voor de pauze trad het Volendamse duo Jubeldaris op en zij wisten de stemming er al snel in te krijgen. Na de pauze zorgde de Koos Mark Big Band ook voor een blik der herkenning met de mooiste bigband nummers van Glenn Miller, maar ook onze eigen Ramblers. Zanger Tony Anderson en zangeres Monique de Bruin zorgden voor de vocale bijdragen. De middag werd gepresenteerd door Rens Heruer, die ook toelichting op het repertoire van de Koos Mark Big Band gaf.

Advertentie

Nieuws


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×