GGZ Rivierduinen start ondersteuningsgroep nabestaanden van zelfdoding

Op donderdag 1 november 2018 start de ondersteuningsgroep ‘nabestaanden van zelfdoding’ in Leiden. De groep is voor iedereen die steun zoekt bij verwerking van een zelfdoding door een partner, kind, ouder, broer, zus, vriend(in) of een andere dierbare. In de groep vinden deelnemers herkenning en begrip bij mensen die hetzelfde hebben meegemaakt.

De groep bestaat uit negen bijeenkomsten van elk twee uur en wordt gegeven aan de Sandifortdreef 19 in Leiden. Voor de cursus wordt alleen een bijdrage voor materiaalkosten gevraagd. Informatie en aanmelden via de afdeling preventie van GGZ Rivierduinen op 071-890 8888 of per mail op preventie@rivierduinen.nl.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×