Politie pakt inbreker in Leiderdorp na snelle melding gedupeerde

Een inwoner van Leiderdorp schrok vanmorgen in alle vroegte wakker van geluiden in de woning. Het bleek een inbreker te zijn die er meteen vandoor ging toen hij merkte dat hij was betrapt. De bewoner belde meteen 112 en gaf het signalement van de man door aan de politie. En dat bleek precies op tijd.

Agenten begonnen meteen een zoektocht in de omgeving van de woning en de verdachte op een scooter net de wijk uitrijden. Hij is aangehouden en overgebracht naar het bureau. Daar bleek hij spullen bij zich te hebben die hij uit de betreffende woning van de Leiderdorper had meegenomen. Hij is ingesloten.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×