Leiden Road Runners Club organiseert eerste Bockenloop

De Leiden Road Runners Club organiseert al jaren trimlopen, maar dit jaar is besloten dat in een nieuw jasje te gieten. Dat houdt in dat er nieuwe routes zijn uitgestippeld en dat de trimlopen soms een thema krijgen. Komende zondag vindt de eerste Bockenloop plaats. Deelnemers gaan eerst wandelen of hardlopen en krijgen als ze over de finish komen een bockbiertje en een broodje bockworst om bij te komen.

De loop is niet verbonden aan een goed doel, maar heeft als doel om mensen lekker te laten bewegen en sporten. De wandelaars kunnen 10 of 15 kilometer lopen en het parcours voor de hardlopers is 5, 10 of 15 kilometer. De kosten voor het meedoen en het biertje en de worst na afloop zijn 8,00 euro. De wandelaars starten zondag vanaf 09.00 uur en de hardlopers vanaf 10.05 uur. Inschrijven kan op de dag zelf bij de start op het terrein van Leiden Road Runners Club aan de Voorschoterweg 8 in Leiden.

Robbert Beurse en Suzette Nesselaar spraken met organisator Jessica Luiten over de Bockenloop.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×