(Foto: PR).

Bokkenwandeling heeft dit jaar drie routes

ProKwadraat-Groepswijzer.nl en Bierproeverij Op Eigen Wijze organiseren zondag 4 november de achtste editie van de Bokkenwandeling in Leiden. De Bokkenwandeling is een wandeling door de historische Leidse Binnenstad langs zes cafés. In elk café krijgen de deelnemers een bockbier van een kleine Nederlandse brouwerij te proeven. De bockbieren worden vergezeld van een klein bijpassend hapje.

Bij de start ontvangt men een speciaal glas, een stempelkaart, een attentie, routebeschrijving en zes bockbierbonnen. De deelnemers wandelen via de rode, groene of blauwe route langs zes van de achttien deelnemende café. Aan het eind van de route ligt in de laatste kroeg bij een volledig ingevulde stempelkaart een oorkonde. De Bokkenwandeling start om 14.00 uur en eindigt om 19.00 uur.

Kaarten
Kaarten voor de Bokkenwandeling kosten 29,95 euro en zijn te koop via www.bokkenwandeling.nl en bij onder andere De Bierwinkel, Hartesteeg 9, Leiden; Drankenhandel Leiden, Zeemanlaan 22b, Leiden; Slijterij Wijnhandel Jan Toet, Diamantplein 1, Leiden; Slijterij Adegeest, van Beethovenlaan 19, Voorschoten en Uw Topslijter In de Hoftuin, Anjelieren 13, Rijnsburg.

Leiden


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×