(Foto's: Emile van Aelst)

Theaterduo Roggeveen en Olijerhoek gaven persconferentie bij poelier van Bohemen

Roggeveen en Olijerhoek hebben een nieuwe show die 15 november in première gaat in Theater Ins Blau. De show ‘We are Roggeveen|Olijerhoek’ gaat over echte mensen en wordt gespeeld door echte mensen en geen acteurs vertelde het duo tijdens de perspresentatie. Voor de presentatie was niet gekozen voor een theater, kroeg of restaurant, maar voor een plek achter de toonbank van Bohemem’s kippenbar. Roggeveen en Olijerhoek lichtten een tipje van de sluier van de voorstelling op en beantwoordden vragen van het publiek. Koe uit de voorstelling Boer komt in deze voorstelling niet voor en er komt geen scène over robotseks.

Het publiek en de pers gingen met meer vragen naar huis dan ze gekomen waren. Een goede reden om snel kaarten te bestellen voor de voorstelling op 15 november in Ins Blau.

 

Advertentie

Cultuur


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×