(Foto: Marja van Tilburg).

Leidse basketballer genomineerd voor titel 'most impressive player'

Basketballer Darius Thompson van Zorg en Zekerheid Leiden Basketball kan worden uitgeroepen tot meest indrukwekkende speler van de kwalificatieronde voor de FIBA Europe Cup. Samen met vijf andere basketballers staat hij op de shortlist. Stemmen kan online op de website van de FIBA Europe Cup.

Thompson liet indrukwekkende cijfers achter tijdens de dubbele ontmoeting met de Oostenrijkse kampioen ece Bulls Kapfenberg: 48 punten, 15 rebounds en 10 assists. De 23-jarige Amerikaanse guard was de meest efficiënte speler van de voorrondes.

De andere genomineerden zijn Jalen Jenkins (Rilski Sportist), Oleksandr Mishula (Dnipro), Shevon Thompson,
Chris Dowe (Ironi Ness Ziona) en Jordan Heath (Alba Fehervar).

Europese wedstrijden

Zorg en Zekerheid Leiden heeft zich op overtuigende wijze geplaatst voor de groepsfase van de FIBA Europe Cup. Om de Leidse basketballers bij alle thuiswedstrijden te ondersteunen in de FIBA Europe Cup, is er een speciale passepartout verkrijgbaar.

De thuiswedstrijden starten om 20.00 uur in de Vijf Meihal.

24 oktober – Zorg en Zekerheid Leiden – CSM CSU Oradea (Roemenië)
31 oktober – Zorg en Zekerheid Leiden – s. Oliver Würzburg (Duitsland)
7 november – Zorg en Zekerheid Leiden – Sakarya BSB (Turkije)

Meer informatie over de wedstrijden en kaartverkoop is te vinden op zzleiden.nl.

Leiden Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×