(Foto: Cees Meijer).

Leidse Vogelwijk ruimt voor 46e keer Bos van Bosman op

De Leidse Vogelwijk organiseert op woensdag 24 oktober de 46e editie van de opruimactie in het de Bos van Bosman. Met behulp van de afdeling Groen van de gemeente Leiden die prikkers, bezems en veegwagens levert, gaan wijkbewoners aan de slag met de jaarlijkse schoonmaakbeurt.

Het Bos van Bosman is een deel van een voormalig landgoed en ligt tussen de Rijnsburgerweg, de Wassenaarseweg en de Blauwe Vogelweg. Er wordt om 10.00 uur verzameld bij de milieubakken bij het veldje aan de Leeuwerikstraat. Om 11.30 worden er zoals ieder jaar pannenkoeken gebakken voor de werkers in de speeltuin aan de Nachtegaallaan. Iedereen is welkom om aan de schoonmaakactie deel te nemen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×