(Archieffoto: Chris de Waard).

Nachtafsluiting Zijlbrug op donderdag en vrijdag door werkzaamheden

De Zijlbrug tussen Leiden en Leiderdorp is komende donderdag- en vrijdagnacht van 01.00 tot 05.00 afgesloten voor al het verkeer. De provincie Zuid-Holland voert dan resterende schilderwerkzaamheden aan de klep van de brug uit. Dit werk startte deze week maar kon door de luchtvochtigheid niet worden afgemaakt. Verkeer wordt omgeleid met borden.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Mooi gezicht. De schilderbeurt die de Zijlbrug krijgt vanaf het water @gemeenteleiden @gemeenteleiderdorp @mooizuidholland

Een bericht gedeeld door sleutelstad (@sleutelstad) op

In januari en februari 2019 worden overige werkzaamheden onder de brug uitgevoerd. Dan wordt de brug niet bediend. De doorvaarhoogte is op die momenten maximaal 4,9 meter. Meer informatie over de werkzaamheden is te vinden op www.zuid-holland.nl/bruggenleiden.

Leiden Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×