Toch geen werkonderbreking ambulancepersoneel

De acties die ambulancepersoneel voor morgen had aangekondigd, gaan vooralsnog niet door. Vakbond FNV had voor woensdag een werkonderbreking aangekondigd waarbij tussen 11.00 uur en 13.00 uur alleen spoedritten zouden worden uitgevoerd. Oorzaak waren de vastgelopen CAO-onderhandelingen met werkgeversorganisatie Ambulancezorg Nederland (AZN). Inmiddels zijn de partijen weer ‘on speaking terms’ en worden de gesprekken morgen hervat.

“Hervatting van het CAO-overleg biedt geen garanties op een gezamenlijk onderhandelaarsakkoord,” waarschuwt FNV-woordvoerder Marcel van Dijk in een bericht aan het ambulancepersoneel. FNV verwacht minstens nog enkele dagen nodig te hebben om alsnog met de werkgevers overeenstemming te bereiken.

Delen

Reageren is niet (meer) mogelijk.

Over de auteur

Chris de Waard

Hoofdredacteur en oprichter van deze site en de radiozender Sleutelstad 93.7 FM. Volgt met name de Leidse gemeentepolitiek en bericht daar over.

Je bent nu offline