(foto: Gerry van Bakel)

Veel herfstvakantiepret mogelijk bij Het Wedde in Voorschoten

Het lijkt misschien nog wel zomer, toch staat de herfstvakantie voor de deur. En omdat veel gezinnen met kinderen deze vakantie in eigen huis doorbrengen, organiseert Sportfondsen Voorschoten tal van activiteiten. Zwemmen uiteraard in Het Wedde, maar ook boogschieten en film kijken.

Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten zegt dat de herfstvakantie altijd een drukke tijd is voor zijn organisatie. Er komen veel kinderen met ouders en/f grootouders over de vloer en die willen Pim van Hal en zijn team zo goed mogelijk bedienen. Het zwembad is niet gauw te vol, maar voor andere activiteiten kan het handig zijn vooraf te reserveren om teleustelling te voorkomen.

Verslaggever Gerry van Bakel in gesprek met Pim van Hal.

Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×