Twee verdachten aangehouden na beroving met geweld

De politie in Leiden heeft afgelopen nacht  twee verdachten aangehouden voor het beroven en mishandelen van een 52-jarige man uit Leiderdorp.

Rond 00.15 uur kreeg de politie een melding dat op het Pieterskerkhof een man mishandeld zou zijn. Ter plaatse zagen agenten het slachtoffer gewond op de grond liggen. De man werd behandeld door het ambulancepersoneel dat ter plaatse was gekomen en is daarna naar het ziekenhuis gebracht. Volgens getuigen werd het slachtoffer ook beroofd van geld uit zijn portemonnee.

Getuigen vertelden de politie dat zij hadden gezien dat de verdachten er vandoor waren gegaan in de richting van de Pieterskerkstraat. In deze omgeving troffen agenten twee verdachten aan die voldeden aan het signalement dat de getuigen omschreven. De verdachten, een 40-jarige man uit Leiden en een 23-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats zijn aangehouden en worden gehoord.

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×