Onder begeleiding van ambulance- en traumapersoneel is een vrouw bevallen in restaurant Annie's. (Foto's: KJfotografie)

Traumahelikopter voor succesvolle bevalling in Annie's

Een vrouw is vanmiddag bevallen in Annie’s aan de Hoogstraat in Leiden. Op het moment dat haar bevalling even voor 17.00 uur begon, liep ze het restaurant binnen, waarna de hulpdiensten zijn gewaarschuwd.

(Foto: Marc Huisman)

Een ambulance, traumahelikopter en diverse politie-eenheden kwamen naar de Leidse binnenstad om de bevalling in goede banen te leiden. Ook de brandweer werd opgeroepen, om de moeder en het kind uit de kelder omhoog te tillen. Daarna zijn het net geboren meisje en de moeder met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. Ze maken het volgens een verslaggever ter plaatse goed.

In restaurant Annie’s wordt de geboorte van Chloë feestelijk gevierd met beschuit met muisjes. Op de bar staat inmiddels een bordje: “Hoera! Baby Chloë is bij Annie’s geboren!”

 

Advertentie

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×