Arjan Bakx te gast in de uitzending van Politiek071. (Foto: IJsbrand Terpstra).

Voetbalkooi Zoeterwoude na Facebookdiscussie weer toegankelijk

Er kan weer gevoetbald worden in de voetbalkooi bij de voormalige Corbulo school. De gemeente plaatste er voor het weekend hekken om insluipers buiten te houden, maar blokkeerde zo ook de toegang tot het trapveldje. Vandaag zette de gemeente dit recht en kan er weer een balletje getrapt worden in de voetbalkooi. “De aannemer heeft die hekken gewoon verkeerd geplaatst”, zegt CDA-fractievoorzitter Arjan Bakx in Politiek071.

Fractievoorzitter Arjan Bakx van CDA Zoeterwoude in gesprek met Lieuwe van Slooten in Politiek071

Toch maakte Bakx zich druk over de ophef die ontstond over de ontoegankelijke voetbalkooi. Op Facebook uitte Zoeterwoudse bewoners hun frustraties en vreesden zij dat hun kinderen zo alleen nog maar online zouden voetballen. “Iedereen die tagged, liked en windt zich er over op in het weekend terwijl het gemeentehuis dan dicht is”, vertelt Bakx. “Ik vind het jammer dat zo iets pietluttigs zo opgeblazen wordt. Je hoeft geen discussie op Facebook te voeren om een fout te corrigeren.”

Nieuws Politiek Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×