(Foto's/video: Chris de Waard).

Moorkoppen als dank voor medewerkers Stedelijk Beheer

Bas Regeer van Petit Restaurant De Valk, Jan de Groot van Café Oma Rietje en Raymond Mullemeister van Café-Restaurant de Bruine Boon in Leiden hebben de medewerkers van de afdeling Stedelijk Beheer van de gemeente Leiden vanmorgen tijdens hun pauze ‘overvallen’ met een flinke hoeveelheid moorkoppen.

Toen om 9.00 uur de medewerkers de kantine van Stedelijk Beheer binnendruppelden voor een broodje en een kop koffie werden ze verwelkomd door de drie horeca-ondernemers die met hun zaak in het Leidse kermisgebied zitten. “Het is een blijk van waardering van ons”, zegt Regeer. “Die jongens werken altijd al hard en als je dan ziet wat ze allemaal doen om het gebied weer schoon te krijgen na de viering van Leidens Ontzet. Dat is gewoon geweldig”.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×