(Foto's: Emile van Aelst)

39e Beatles beurs in Leiden trok weer vele binnen- en buitenlandse bezoekers

Ondanks dat The Beatles ruim 48 jaar geleden uit elkaar gingen is de belangstelling voor de legendarische band uit Liverpool nog steeds springlevend. Zaterdag organiseerde Franck Leenheer in Scheltema voor de 39e keer de Beatles beurs in Leiden. De beurs trekt nog steeds veel publiek uit binnen- en buitenland en is de plek waar verkopers, fans en verzamelaars elkaar ontmoeten.

Xavier Baudet & Andrew Vroomans zongen Beatles nummers en er werden lezingen verzorgd door Cees ter Brugge en Anne Hurenkamp. Piet Schreuder signeerde zijn nieuwe Beatles Furore Magazine en zijn boek Beatles in Holland. Het was een feest der herkenning voor verkopers en fans en iedereen kijkt al uit naar de 40e beurs komend voorjaar.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×