(Foto: Emile van Aelst)

Lions doneren dagje Efteling voor moeders en kinderen Rosa Manushuis

Elk jaar loopt een aantal leden van de Leidse afdeling van Lions International voor de 3 October Optocht uit om te collecteren voor een goed doel. Dit jaar was het doel de kinderen die wonen in het Vrouwenopvanghuis Rosa Manus een dagje uit naar de Efteling te geven. Er werd ruim 3.700 euro opgehaald.

Afgelopen zaterdag gingen zeventien kinderen, acht moeders en zes leden van de Lions met een bus van de firma Lubbe naar de Efteling. Behalve het bezoek aan de Efteling werd er ook geluncht in de Vrolijke Noot en was er voor iedereen een rugtasje met lekkers en drinken voor de rest van de dag. Aan het eind van de dag mochten de kinderen ook nog een souvenir uitzoeken en kwamen moe, maar voldaan ’s avonds weer terug in Leiden.

De leden van Lions International danken iedereen voor de gulle giften die deze mooie dag hebben mogelijk gemaakt.

Advertentie

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×