(Foto: Zwembad Het Wedde).

Duizenden euro's opgehaald voor Spieren voor Spieren met Wintertijd Challenge

Diverse initiatieven in de Leidse regio hebben dit jaar tijdens de Wintertijd Challenge duizenden euro’s opgehaald voor kinderen met een spierziekte. Zo werd er in Zwembad Het Wedde in Voorschoten dit jaar 3398 euro bij elkaar gezwommen. Bij Ramdas Sportcentrum in Leiden werd ruim 300 euro opgehaald en in trampolinepark TRIXS in Leiderdorp sprongen vier jongens in 24 uur meer dan 4000 euro bij elkaar. Het geld wordt geschonken aan de Stichting Spieren voor Spieren.

Met de Wintertijd Challenge zetten vele sportverenigingen en sporters door het hele land zich weer in voor kinderen met een spierziekte. Dat gebeurde op het moment dat de klok een uur terug gaat naar de wintertijd in de nacht van 27 op 28 oktober en er dus een ‘uurtje over’ was.

Zwembad Het Wedde deed inmiddels al voor de vijfde keer mee. In totaal deden twaalf deelnemers mee, waaronder drie kinderen. Het streefbedrag was 2.500 euro, dat werd ruim gehaald. Pim van Hal van Sportfondsen Voorschoten was zeer tevreden. “Klein in aantal, groot in daden”, zei hij naar afloop.¬† Voor¬†Ramdas Sportcentrum was het de eerste keer. Deze week kunnen sporters daar nog steeds doneren voor het goede doel.

Advertentie

Leiden Leiderdorp Sport Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×