(Foto: ID Verzet, via Twitter).

Organisatie Identitair Verzet demonstreert bij moskeeën in Leidse regio

De nationalistische organisatie Identitair Verzet heeft gistermiddag actie gevoerd bij de Al Hijra Moskee in het Haagwegkwartier en bij islamitisch centrum Imam Malik in Leiden Noord. Ook bij het AZC in Katwijk doken de actievoerders op. De politie en Mobiele Eenheid kwam gistermiddag massaal op de demonstraties af, maar hoefde niet in actie te komen.

Politie en ME houden met verschillende eenheden de moskee in Leiden Noord in de gaten. (Foto: AS Media).

De demonstranten wilden zondag actie voeren bij de As- Soennah moskee in Den Haag, maar bliezen die demonstratie af  toen bleek dat ze alleen toestemming kregen om te demonstreren op een grasveldje dat volgens de actievoerders te ver van de moskee was verwijderd. Daarop trokken de demonstranten de regio in om onaangekondigd op verschillende plekken actie te voeren.

Ook bij de Al Hijra moskee aan de Ter Haarkade werd actie gevoerd. (Foto’s: KJfotografie).

In Katwijk doken leden van ID Verzet op bij het Asielzoekerscentrum. (Foto’s: AS Media).

 

112 Sleutelstad Leiden Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×